Javascript required
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σεισμοσ Ελασσονα / ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΞΑΚΙ ΤΑ 3ο / Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική .

Σκοπός μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο τελευταίες εξελίξεις της . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από .

Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. ΕΛΛΗΝΙΚÎ' ΣΧΟΛΕΙÎ' ΕΚΤΡΟΦΗΣ Î
ΕΛΛΗΝΙΚÎ' ΣΧΟΛΕΙÎ' ΕΚΤΡΟΦΗΣ Î"ΕΝΙΤΣÎ'ΡΩΝ. ΙΣΛÎ'Îœ, ΚΟΡÎ'ΝΙ from www.makeleio.gr
Σκοπός μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο τελευταίες εξελίξεις της . Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Μη κατοικήσιμα έχουν κριθεί περισσότερα από 500 σπίτια στους δήμους ελασσόνας και τυρνάβου, έπειτα από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που .

Seismos twra elassona 1 6 2021.

Σκοπός μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο τελευταίες εξελίξεις της . Μη κατοικήσιμα έχουν κριθεί περισσότερα από 500 σπίτια στους δήμους ελασσόνας και τυρνάβου, έπειτα από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που . Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα. Seismos twra elassona 1 6 2021. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα. Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από .

Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Μη κατοικήσιμα έχουν κριθεί περισσότερα από 500 σπίτια στους δήμους ελασσόνας και τυρνάβου, έπειτα από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που .

Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Σεισμός στην Ελασσόνα: Πολλές ζημιές στο Μεσοχώρι - Το
Σεισμός στην Ελασσόνα: Πολλές ζημιές στο Μεσοχώρι - Το from media.enikos.gr
Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα. Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα. Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε .

Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού .

Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Seismos twra elassona 1 6 2021. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Μη κατοικήσιμα έχουν κριθεί περισσότερα από 500 σπίτια στους δήμους ελασσόνας και τυρνάβου, έπειτα από τις ισχυρές σεισμικές δονήσεις που . Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Σκοπός μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο τελευταίες εξελίξεις της . Νέες ρωγμές σε κτίρια μετά τα 5,2 ρίχτερ.

Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ.

Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . ΕΛΛΗΝΙΚÎ' ΣΧΟΛΕΙÎ' ΕΚΤΡΟΦΗΣ Î
ΕΛΛΗΝΙΚÎ' ΣΧΟΛΕΙÎ' ΕΚΤΡΟΦΗΣ Î"ΕΝΙΤΣÎ'ΡΩΝ. ΙΣΛÎ'Îœ, ΚΟΡÎ'ΝΙ from www.makeleio.gr
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα. Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Seismos twra elassona 1 6 2021. Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε . Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας.

Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας.

Στις 3 μαρτίου 2021 και τοπική ώρα 12:16:10 (10:16 utc) έλαβε χώρα ένας σεισμός μεγέθους 6.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ στην περιοχή της ελασσόνας. Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική . Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Νέες ρωγμές σε κτίρια μετά τα 5,2 ρίχτερ. Σε απόγνωση οι κάτοικοι, τρομάζει η ενεργοποίηση του «αγνώστου» ρήγματος. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε κοντά στην ελασσόνα. Seismos twra elassona 1 6 2021. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού . Σκοπός μας να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις πιο τελευταίες εξελίξεις της . Το elassonanews.gr είναι νέα ηλεκτρονική εφημερίδα της ελασσόνας. Προσωρινά μη κατοικήσιμα 1.722 κτίρια. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 18:56 και έγινε 14 χλμ. Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας.

Σεισμοσ Ελασσονα / ΚΛΕΙΣΤÎ' ΤΗΝ ΠÎ'ΡÎ'ΣΚΕΥΗ ΛΟÎ"Ω ΚΡΟΥΣΜÎ'ΤΟΣ ΚΟΞÎ'ΚΙ ΤÎ' 3ο / Ομαλά εξελίσσεται, πάντως, η μετασεισμική .. Συνολικά, 898 κατοικίες έχουν κριθεί μη κατοικήσιμες από . Νέες ρωγμές σε κτίρια μετά τα 5,2 ρίχτερ. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και σε τρίκαλα, καρδίτσα, λάρισα και κατερίνη. Μη κατοικήσιμα 898 σπίτια στις πληγείσες περιοχές της θεσσαλίας. Άσχημες μνήμες από τον σεισμό του περασμένου μαρτίου ξύπνησε ο σεισμός 4,6 ρίχτερ που σημειώθηκε στην ελασσόνα και που έγινε αισθητός σε .

Όλες οι ειδήσεις και τα νέα σχετικά με σεισμός ελασσόνα σεισμοσ. Επίσης, η τελική μέτρηση του γεωδυναμικού .